4 Ekim 2008 Cumartesi

Acaip Bi Film


Tür: Komedi
Yapım: 2008,Abd
Süre: 1 Saat 30 Dakika
Gösterim Tarihi: 13 Ekim 2008
(acaip bi film film izle,acayip bir film filmi,bedavaacaip film izle,acaip bi film sinema izle,Bedava acayip filmler izle,ücretsiz izle,2008 full filmler izle,tam acaip 1 film film izle,süper filmler izle,komedi filmleri izle...)

Konusu:Scary Movie”, “Date Movie”, “Epic Movie” ve “Meet the Spartans”ın arkasındaki ekip, bu kez “Disaster Movie - Acaip Bi Film” ile bu kez felaket filmleriyle dalgalarını geçiyorlar.

“Disaster Movie - Acaip Bi Film”de, bilinen her türlü doğal felaketin -göktaşları, kasırgalar, depremler- yaşandığı bir gecede hayatta kalmaya çabalayan 20’li yaşlardaki bir grup gencin başına gelenler anlatılır. Kentteki felaketler birbirini izlerken bu büyük yıkımı durdurabilmek için bir dizi gizemli olayı çözmek zorunda kalırlar.
Yorumlar:Bazı yerleri çok saçma olsa da izleyicileri güldürecek bir film.ekim ayında çok güzel filmler vizyona giriyor bu da onlardan biri bizce...



 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com