2 Ekim 2008 Perşembe

Akıllı Ol


Tür: Aksiyon-Macera-Komedi-Suç
Yapım: 2008,Abd
Süre: 1 Saat 50 Dakika
Gösterim Tarihi: 29 Ağustos 2008
(Akıllı ol,akıll ol filmi,bedava akilli ol filmi izle,online akıllı ol sinema izle,ücretsiz filmler,komedi filmleri,izle,seyret,tam izle,full akıllı ol izle,Akıllı ol filmi ücretsiz olarak full izle,kotasız filmler)

Konusu:ABD casus teşkilâtı Control’un kumanda merkezi saldırıya uğrayıp, ajanların kimlikleri ifşa olunca, Teşkilat Amiri’nin analizcisi Maxwell Smart’ı terfi ettirmekten başka şansı kalmaz.Her zaman Ajan 23’le çalışmanın hayallerini kuramuş olan Smart, ne yazık ki öldürücü Ajan 99’la çalışmak durumundadır. Smart ile 99, hem KAOS’un büyük planını ortaya çıkarmaya hem de birbirlerine yaklaşırken, KAOS’un kilit elemanlarından Siegfried ve yardımcısı Shtarker'ın yarattıkları terör ağına vurgun yapma hazırlığı içindedirler. Saha deneyiminden ve yeterli zamandan yoksun olan Smart, elinde birkaç süper teknolojik casus oyuncağı ve dizginlenemez coşkusuyla dünyayı kurtarıp KAOS’u yok etmek zorundadır. Senaryosu Austin Powers 4 adıyla yazılıp sonradan değiştirilen Akıllı Ol filminin karakterleri de Mel Brooks ve Buck Henry’nin yaratımlarına dayanıyor.
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com